Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з Днем знань
Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з
Днем знань

Поділитися новиною:

Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з Днем знань

Зі святом!

Шановні освітяни, колеги, друзі!

Щиро вітаю вас із традиційним вересневим святом - Днем знань!

Перше вересня – особливий день, як для здобувачів освіти, так і для педагогів, працівників освіти, адже це початок нового навчального року, нове зрушення, свято змін. Це певний підсумок величезної підготовчої роботи закладів освіти Улашанівської сільської ради, яка передувала початку нового навчального року, освітнього процесу. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Сьогодні ми з вами стоїмо пліч-о-пліч, готові підтримати один одного, надати допомогу тим, хто цього потребує, незважаючи на всі перешкоди!

Ми всі у душі діти! Всі мріємо, віримо, сподіваємось, бажаємо, передбачаємо, очікуємо, хвилюємось… Бажаю всім, навіть під час війни, не втрачати віру в світле майбутнє! 

Нехай у вас і наших дітей в житті завжди буде місце для знань і добра, а новий навчальний рік розпочнеться безпечно, з гарним настроєм у кожному освітньому закладі, кожній українській родині та кожному серці!

Бажаю вам здоров’я, неймовірних сил, натхнення, оптимізму, сміливості, наполегливості, рішучості, бадьорості, віри в себе і багато креативних ідей. Хай завжди з вами буде поруч підтримка і розуміння ваших колег, рідних та близьких. Переможного навчального року, гарної атмосфери і постійного прагнення бути потрібними.

Прямуємо разом стежиною до мрії з Україною в серці.

 

З повагою - заступник сільського голови Дмитро БОЙЧАК

 

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/6085 | Переглядів: 207Дата публікації: 08:13 01.09.2024
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук