Пишаємося талановитими педагогами та здобувачами освіти!
Пишаємося талановитими педагогами та здобувачами освіти!

Поділитися новиною:

Пишаємося талановитими педагогами та здобувачами освіти!

Всеукраїнський квест-марафон «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?». Канів - 2024

Нині усіх нас надихають слова Великого Кобзаря: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!». Тарас Шевченко незримо з нами.

Всеукраїнський благодійний культурно-науковий фонд Т.Г.Шевченка спільно з Інститутом літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України 2017 року до дня народження Тараса Шевченка запровадив квест-марафон «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?» (творчість, життя, світова шевченкіана). 

Захід покликаний долученню широких верств суспільства до поглибленого ознайомлення з творчістю та життям українського Генія, адже Слово Кобзаря - це не тільки духовна зброя, оберіг нашого народу, але й будівничий нашої держави, і від того, як ми дослухаємося до нього, залежить майбутнє не лише України, але й, можливо, цілого континенту.

Активну участь в усіх заходах взяв заступник Президента Всеукраїнського благодійного культурно-наукового фонду Т.Г.Шевченка, учитель - методист Перемишельської гімназії Улашанівської сільської ради Василь ВЛАСЮК, який був нагороджений грамотою Фонду за активну діяльність та з нагоди 210-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Перші два тури квесту дистанційні. Третій тур проводиться у двох форматах: в інтерактивному режимі в Каневі на Чернечій горі та дистанційно для тих, хто не має змоги приїхати. Переможці квест-марафону 2024 отримали диплом та премію. 

Успішно подолавши перші 2 етапи, для участі в третьому запрошення отримала учениця 10 класу Хоровецького ліцею Вікторія МАЗУР. Учасниця квест-марафону разом з вчителькою Лесею ШИКИРИНСЬКОЮ, директоркою ліцею Галиною БРИЗІЦЬКОЮ та мамою Надією МАЗУР 22 червня побували у Каневі. Вікторія гідно представила свою роботу та посіла ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі! Щиро вітаємо Вікторію МАЗУР та вчительку Лесю ШИКИРИНСЬКУ! Подальших вагомих успіхів у різних конкурсах на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Перемоги та перемог!

Адже усі ми віримо, що станеться  так, як пророкував Тарас Шевченко: «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі».

 
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/6081 | Переглядів: 571Дата публікації: 10:30 26.06.2024
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук