Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з Днем знань
Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з Днем знань

Поділитися новиною:

Привітання заступника сільського голови Дмитра БОЙЧАКА з Днем знань

1 вересня - День знань

Шановні освітяни, школярі та батьки наших учнів!

   Щиро вітаю вас з початком нового 2023/2024 навчального року, Днем знань – святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

   Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з вас. Усім, хто 1-го вересня починає здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

   Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених педагогів, гордість за рідну школу.

   Дорогі діти, цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

   Велика вдячність  шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

   Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

   Зичу всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у  навчальному році!

 

З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє – заступник сільського голови Дмитро БОЙЧАК.

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/6018 | Переглядів: 334Дата публікації: 08:06 01.09.2023
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук