Лист-подяка Поліщуку Леоніду Вікторовичу
Лист-подяка Поліщуку Леоніду Вікторовичу

Поділитися новиною:

Лист-подяка Поліщуку Леоніду Вікторовичу

Щира подяка за підтримку

Улашанівська сільська рада, відділ з гуманітарних питань виконавчого комітету висловлюють подяку ПОЛІЩУКУ Леоніду Вікторовичу за надану спонсорську допомогу у виготовленні  нових меблів для бібліотеки.

Бібліотека на селі це не лише місце для зберігання книг, а центр громадського життя. Вона має стати третім домом для людей: дім, робота і бібліотека. Сільській бібліотеці належить особливе, унікальне місце – бути єдиним, безплатним, а отже доступним для найширших верств населення закладом. Тут знаходять люди знання, розраду, відпочинок.

 А якщо приміщення відремонтоване, має привабливий вигляд, світле й просторе, то люди із задоволенням будуть відвідувачами такого закладу. Нам дуже приємно, що оновлене приміщення Миньковецької сільської бібліотеки-філії КЗ «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» відкрило двері для читачів й усіх жителів села.  Не вистачало лише нових полиць та стелажів для зберігання книг…

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Завдяки цим змінам відвідувачі зможуть насолоджуватися улюбленими книжками в зручному й приємному середовищі, а успішна реалізація цього  була б неможлива без Вашої участі.

Бажаємо Вам, Леоніде Вікторовичу, і всьому трудовому  колективу здоров’я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання виробництва.

Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти та культури нашої громади  й розуміння непересічної важливості  книги та читання для всебічного розвитку людини.

Хай Господь Вам сторицею віддячить за Ваше розуміння, добро, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/6000 | Переглядів: 412Дата публікації: 08:59 24.05.2023
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук