"Колядуємо на ЗСУ"
\"Колядуємо на ЗСУ\"

Поділитися новиною:

"Колядуємо на ЗСУ"

Мистецька благодійна акція в Улашанівській сільській раді

Події, які відбуваються в нашій країні, не залишають нікого байдужим. Адже війна не оминула нікого, вона вплинула на всіх. Тепер ми всі знаємо про війну не з розповідей підручників, а, на жаль є безпосередніми учасниками воєнних подій. Кожен з нас має робити на своєму місці все, що від нього можливе, щоб наближати час нашої ПЕРЕМОГИ.

Новорічно-Різдвяні свята на території Улашанівської територіальної громади стартували мистецькою акцією благодійного змісту «Колядуємо на ЗСУ». Також колядники у такий спосіб вітали жителів громади зі святами.

Різдвяні вертепи дітей і дорослих збирали кошти для наших захисників. До складу гуртів колядників увійшли персонажі, традиційні для пори зимово-обрядових свят нашої України. Всіх об'єднали, зініціювали працівники культури Улашанівської сільської ради та учасники церковних хорів громади. Мешканці громади радо зустрічали гостей - колядників, давали гроші та дякували від щирого серця зі сльозами на очах та вірою в ПЕРЕМОГУ.

Так учасники благодійної акції села Іванівка, зібрали 22850 грн. За ці кошти вони придбали бензопили STIHL, інструменти, енергетичні батончики, каву та шкарпетки. Придбані товари буде передано ЗСУ, щоб якнайшвидше втілити в життя наше найзаповітніше бажання - ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ. Наша сила в єдності!

Щиро дякуємо всім за сприяння, за чуйність, за участь, за вашу доброту...

Альбом: "Колядуємо на ЗСУ"
Альбом: "Колядуємо на ЗСУ"
Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/5969 | Переглядів: 394Дата публікації: 15:56 16.01.2023
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук