Автомобіль для ЗСУ
Автомобіль для ЗСУ

Поділитися новиною:

Автомобіль для ЗСУ

Щира подяка усім за допомогу!

Війна, на жаль, триває… Вона не так далеко, як може здатися. Там, на фронті, – чиїсь тати, мами, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не жаліються на втому, ті, які заслуговують спати на сухому і теплому ліжку в обіймах своїх коханих чи дітей.

Наші земляки також зараз захищають кордони України. Підрозділу, де вони служать, потрібен автомобіль. Таку потребу нині мають чи не всі військові. Бо пересуватися, виконувати поставлені перед ними завдання неможливо без транспортних засобів.

Ми, в тилу, намагаємося забезпечити військових всім необхідним, аби полегшити службу нашим захисникам, тому було оголошено збір коштів на автомобіль для підрозділу ЗСУ.

Хочемо висловити вдячність усім, хто долучився до збору коштів на придбання автомобіля. Особливо слід відзначити колективи закладів освіти Улашанівської територіальної громади, які відгукнулися та зібрали левову частку коштів, Губелецької гімназії (директор Василь ТКАЧУК), Перемишельської гімназії (директор Світлана РУДИК), Миньковецького ліцею (директор Людмила ГАВРИЛЮК), Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського (директор Олена КОМАР), Жуківської філії (завідувач Ірина МИРОНЮК), Іванівської філії (завідувач Петро ПРИТУЛЯК), Хоровецького ліцею (директор Галина БРИЗІЦЬКА), Цвітоського ліцею (директор Людмила ТИМЧУК), старостам старостинських округів, діловодам, виконавчому комітету Улашанівської сільської ради, небайдужим жителям нашої територіальної громади, а також громадянам із-за кордону. Разом нам вдалося зібрати кошти й придбати авто – MІTSUBISHI. Наразі завершується його техогляд, вирішуємо всі організаційні моменти - і джип поїде туди, де зараз дуже потрібен.

Ще раз хочемо висловити щиру подяку кожному хто приймав участь у зборі коштів, придбанні, доставці авто із-за кордону. За кожну гривню, за допомогу, молитву, підтримку, та побажання. Низький уклін та подяка кожному, хто не пройшов повз. Ми зробили дуже гарну справу – разом! Тільки так ми пришвидшуємо нашу ПЕРЕМОГУ. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми, українці, невтомно прагнемо бути разом.

Дякуємо за довіру!

Альбом: Автомобіль для ЗСУ
Альбом: Автомобіль для ЗСУ
Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/5968 | Переглядів: 1928Дата публікації: 13:43 16.01.2023
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук