Герої не вмирають
Герої не вмирають

Поділитися новиною:

Герої не вмирають

Подарунок бібліотекам громади з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

До Дня Гідності й Свободи, та вшанування пам’яті Небесної Сотні Світлана Чаплінська, дружина загиблого Героя Небесної Сотні Чаплінського Володимира Володимировича, передала до бібліотек с.Жуків і с.Ногачівка, Улашанівської територіальної громади, комплекти книг про події Революції Гідності. У книгах розповідається про безпосередніх учасників тих подій, інтерв’ю з ними та спогади рідних про загиблих Героїв. Кожна з бібліотек отримала комплекти книг – “Небесна Сотня. Життєписи” книга 1 та 2, “Майдан. Пряма мова” книга 1 та 2.

Ці книжки мають історичне значення, адже в них розповідається про людей, які були безпосередніми учасниками подій на Майдані Незалежності у Києві у 2013-2014 роках. Автор книг - Світлана Терейковська - журналіст, політолог, яка була свідком та учасником Революції Гідності. Вона активно брала участь у Всеукраїнській акції “Потяг Труханівська Січ”, дуже багато спілкувалася з родинами Героїв Небесної Сотні, по крупинках збирала історії родин героїв. Це важливий подарунок для бібліотек громади, адже книги дуже цікаві, розповідають  про кожного героя та гарно проілюстровані.

Подвиг Героїв Небесної Сотні не має бути забутим, це наша історія – люди поклали своє життя за те, щоб наша держава залишалася соборною і незалежною.

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/5922 | Переглядів: 273Дата публікації: 14:59 18.02.2022
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук