"Військові обереги від Святого Миколая"
 \"Військові обереги від Святого Миколая\"

Поділитися новиною:

"Військові обереги від Святого Миколая"

Фестиваль мистецтв "Військові обереги від Святого Миколая" в Улашанівській громаді

    День святого Миколая – одне з найсвітліших і найулюбленіших свят не тільки для дітей, а й для  дорослих. В цей день кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. На нього чекають мільйони дітей і дорослих в усьому світі, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість, надію та любов.

     Миколай Чудотворець – захисник, наставник і покровитель. Він дарує усім віру в чудесне здійснення бажань, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає на добро, щоб подарувати своє тепло і увагу тим, хто його особливо потребує - військовим, які захищають наше мирне, спокійне сьогодення.

   З метою  сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню підростаючого покоління, формування національно-патріотичного світогляду дітей та молоді в Улашанівській сільській раді з 05 по 18 грудня відбувся онлайн фестиваль мистецтв "Військові обереги від Святого Миколая", в якому взяли участь учнівські колективи закладів  загальної середньої освіти громади.

   Тож маємо за честь привітати всіх захисників нашої держави! Бажаємо вам добра, затишку і любові! Нехай збуваються всі ваші мрії!

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/5686 | Переглядів: 774Дата публікації: 23:49 19.12.2020
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук