Підсумки конкурсу "Моя Громада і Я"
Підсумки конкурсу \"Моя Громада і Я\"

Поділитися новиною:

Підсумки конкурсу "Моя Громада і Я"

Конкурс "Моя Громада і Я"

З 1 листопада по 1 грудня 2020 року серед закладів загальної середньої освіти Улашанівської сільської ради відбувся конкурс «Моя громада і Я». Учасники конкурсу презентували свої матеріали у вигляді слайдової презентації, яка складається з текстової та ілюстративної частини або ж у вигляді відеоролику. Роботи оцінювалися за рівнем розкриття тематики конкурсу, змістовністю та грамотністю викладу текстової частини роботи, її вдалим поєднанням з ілюстративною частиною, її якістю, за оригінальний та творчий підхід у виконанні роботи, а також за презентабельність та дотримання конкурсних вимог щодо її оформлення. Серед представлених робіт, члени комісії відзначили професійний рівень авторів та керівників робіт, цікавість до соціально-економічного життя громади та її майбутнє.

В конкурсі брали участь, як окремі учасники, так і авторські колективи (група учасників, які представляли заклад освіти).

Отож, І місце в конкурсі посіли здобувачі освіти та педагогічний колектив Перемишельської гімназії, ІІ почесне місце - Цвітоський ліцей, ІІІ почесне місце - Улашанівський ліцей імені Володимира Марковського.

Переможці та призери Конкурсу отримають грамоти та заохочувальні призи,.

Велика подяка усім закладам освіти Улашанівської сільської ради за активну участь у конкурсі "Моя громада і Я".

 

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/5659 | Переглядів: 904Дата публікації: 20:26 15.12.2020
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук