ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора
ОГОЛОШЕННЯ
про конкурс  на заміщення вакантної посади директора

Поділитися новиною:

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора Перемишельської гімназії Улашанівської сільської ради Славутського району Хмельницької області

Відповідно до статей 25,26 Закону України «Про освіту», статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», на підставі  Положення про конкурс керівника комунального закладу загальної середньої освіти Улашанівської сільської ради, затвердженого рішенням дванадцятої сесії Улашанівської сільської ради (VІІ скликання ) від 17.12.2019 № 12-12/2019, розпорядження сільського голови від 02.07.2020 року № 63/2020-р/к «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Перемишельської гімназії Улашанівської сільської ради Славутського району Хмельницької області» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади:

 

       Директора Перемишельської гімназії Улашанівської сільської ради Славутського району Хмельницької області

 

       Місцезнаходження закладу: 30073, Україна, Хмельницька область, Славутський район, cело Перемишель, вулиця Молодіжна, 86.

 

       Оплата праці визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» та умов строкового трудового договору.

 

       Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

 

       Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

      Не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка:

 

      1) є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

      2) має судимість за вчинення злочину;

      3) позбавлена права обіймати відповідну посаду;

      4) за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;

      5) за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією;

      6) підпадає під заборону, встановлену Законом України «Про очищення влади».

 

        Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають з 06. 07. 2020 року по 25. 07.2020 року включно з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. до конкурсної комісії за адресою: м.Славута, вулиці Миру, 25, методичний кабінет такі документи:

 

        заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

 

        автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

 

       копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

 

       копія документа про вищу освіту ( з додатком, що є його невід’ємною частиною) не  нижче освітнього  ступеня магістра (спеціаліста);

 

       копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання;

 

       довідка про відсутність судимості;

 

       довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

 

       мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

        Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

 

       Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

       Строк подання документів для участі в конкурсі становить 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

 

        Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

 

        перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам;

 

        приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі в конкурсі;

 

       оприлюднює на офіційних сайтах Улашанівської сільської ради, відділу з гуманітарних питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради   перелік осіб, яких допущено до участі в конкурсі (далі – кандидати).

 

        Відділ з гуманітарних питань ознайомлює кандидатів із Перемишельською гімназією, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсу.

 

        Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

 

       1) перевірки знання законодавства  України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

 

       2) перевірки професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

 

       3) публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку Перемишельської гімназії, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

 

         Конкурсна комісія протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу або визнає таким, що не відбувся.

 

        Час і місце проведення конкурсу учасників буде повідомлено додатково.

 

        Довідки за телефоном (03842) 7-00-71

         

         

Web-адреса: ulosvita.gov.ua/news/id/4822 | Переглядів: 452Дата публікації: 08:55 06.07.2020
Начальник

 

Бойчак Дмитро Володимирович

Анонс подій
Подій не заплановано
Свята та події
Корисні посилання
 
 
Пошук